Az Itthon az Otthonunkért Egy lokálpatrióta egyesület, akik számára az otthonunk és annak környezete fontos, akiknek Telki az első. Az Egyesület helyi ügyeket támogat és tesz azért, hogy a különböző a települést érintő ügyekben konszenzus szülessen a településen belül.

A Pest megyében található Telki egy olyan település, amely a budai agglomerációban helyezkedik el, és a jövő szempontjából ígéretes lehetőségeket rejt magában a modernizáció és a fenntarthatóság terén. A következő 10 évben Telki úttörővé válhat a modern technológia és a környezetvédelem területén, kiváló példája lehet a zöld városfejlesztésnek és az életminőség emelésének.

Telki

Telki az otthonunk

Az Egyesület kiemelt céljai közé sorolja a fenntarthatóság, a környezetvédelem, illetve környezettudatosság kérdéskörét, a kulturális és közösségi fejlesztést, valamint a turizmus fellendítését.

A helyi igényekhez illeszkedő oktatás és egészségügy innovatív fejlesztéseinek támogatása, valamint az infrastruktúra korszerűsítése szintén kiemelt jelentőségű témakörök Egyesületünk számára. Fontos kihangsúlyozni a fenntartható mezőgazdaság és élelmiszertermelés különböző aspektusait, az energiahatékonyság és a zöld építészeti elvek figyelembe vételét, a kisvállalkozások támogatását, valamint a helyi kezdeményezések előtérbe helyezését.

Ha ön is szeretné támogatni a helyi kezdeményezéseket, tenni szeretne Telki település jövőjéért, vegye fel velünk a kapcsolatot az Itthon az otthonunkért weboldalon.

Köszönettel:

Dobrai Zoltán

elnök
Itthon az Otthonunkért Közösségfejlesztő Egyesület

tanacsadas

You have Successfully Subscribed!